У Запорізькій області загинули четверо військових з Волині. ФОТО

0
У Запорізькій області загинули четверо військових з Волині. ФОТО
26 липня у Запорізькій області загинув Герой з Луцького району Володимир Сокіл.

Про це повідомляє Рожищенська міська рада.

На війні з російським окупантом загинув житель села Сокіл Володимир Володимирович Оченко, 1994 р.

Старший солдат Володимир Володимирович Оченко отримав порення несумісні з життям під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Новоданилівка Пологівського району Запорізької області 26 липня 2023 року.

Про час і місце поховання повідомлять згодом.



26 липня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Роботине Запорізької області закинув житель с. Сьомаки Луцької міської територіальної громади сержант Гайдай Микола Васильович.

Про це повідомляє мер Луцька Ігор Поліщук.

Військовий 19.12.1995 року народження був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду командира бойової машини - командира механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону.

У п'ятницю, 28 липня, о 5:30 ранку в бою з окупантами загинув 29-річний військовий з Ковеля - Юрій Юрійович Корецький.

Про це повідомив батько загиблого Юрій Корецький на своїй фейсбук-сторінці.

«5.30 ранку... в бою загинув мій син Юрко... Вчорашнє фото... останнє... Тепер перед Богом... ВОЇН», - підписав фото чоловік.



У Запорізькій області загинув Герой з Волині Роман Печерський.

Про це повідомляє Олицька селищна рада.

Загинув військовослужбовець Роман Володимирович Печерський, житель селища Олика, 1980 р.н., багатодітний батько, вірний син України.

Молодший сержант Роман був добровольцем, який мужньо став на захист України, до останнього подиху боронив рідну землю від російських окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини.

Загинув Герой 26 липня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Новоданилівка Пологівського району Запорізької області.

Мужність та героїзм Романа є прикладом для нас усіх, нагадуючи нам про важливість відстоювати нашу рідну землю. Відвага і самопожертва Героя неоціненні, найвища цінність віддати своє життя за свою Батьківщину, захищаючи від російського окупанта.

«Висловлюємо щирі співчуття дружині, дітям, рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами. Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей.Світла та вічна пам’ять Герою!» - кажуть у громаді.

Про церемонію прощання та чин поховання повідомлять згодом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні