Росіяни перекидають техінку та військових до українських сіл та міст: напрямки

0
Росіяни перекидають техінку та військових до українських сіл та міст: напрямки
Упродовж останнього місяця тактика противника суттєвих змін не зазнала. Але є окремі напрямки, які військове керівництво Росії нині активно посилює.

Про це в інтерв'ю Укрінформу сказав заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

"Об'єктивно, тактика противника суттєвих змін не зазнала. Російські підрозділи ведуть штурмові дії, прагнучи витіснити наші війська із займаних позицій. Підрозділи ПВК Вагнера замінені на підрозділи регулярних військ. Ворог активно використовує артилерію, штурмову та армійську авіацію", - розповів він.

За його словами, найактивніше ворог перекидає техніку та живу силу до тимчасово окупованих територій Запорізької й Донецької областей, аби відбити наступ ЗСУ.

"Після підриву дамби Каховської ГЕС та підтоплення прибережних районів противник отримав можливість посилення угруповань військ на загрозливих напрямках за рахунок перекидання військ із тимчасово окупованої частини Херсонської області", - зазначив Громов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні