Під час виконання бойового завдання загинув український журналіст. ФОТО

0
Під час виконання бойового завдання загинув український журналіст. ФОТО
Під час виконання бойового завдання у Бахмуті загинув український журналіст і військовий Володимир Мукан.

Про це повідомили в Навчально-науковому інституті філології КНУ імені Тараса Шевченка.

Повідомляється, що Мукан загинув 29 квітня в Бахмуті під час виконання бойового завдання.

Дату і час прощання з Володимиром обіцяють повідомити пізніше.

Мукан був родом з Черкас. До війни працював журналістом і редактором в «Газеті по-українськи», журналі «Країна» та інтернет-порталі Gazeta.ua. Кілька років був співорганізатором найбільшого ретрофестивалю в Україні Old Car Land.

Мукан був також піар-менеджером, власником агенції комунікацій, аспірантом і співробітником Навчально-наукового інституту філології КНУ.

Пішов на війну добровольцем в перші дні повномасштабного вторгнення. Воював спершу під Попасною, потім на Харківщині. 21 квітня цього року Володимир Мукан повідомляв, що отримав офіцерське звання.

«Став офіцером Збройних сил України! Ніколи не думав, що буду військовим. Але випала честь служити в час війни й отримати погон молодшого лейтенанта саме в зоні бойових дій на найгарячішому напрямі», — написав він тоді у фейсбуці.

У Володимира залишились дружина та двоє синів. Як пише Gazeta.ua, допомогти родині загиблого воїна можна через картку Приватбанку: 5457082297083995 (Мукан Анна Сергіївна, дружина).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні