--> На війні загинули двоє волинян. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На війні загинули двоє волинян. ФОТО

0
На війні загинули двоє волинян. ФОТО
На війні з російськими окупантами загинув 44-річний Герой Петро Коваль із Камінь-Каширської громади.

Життя бійця обірвалося під час виконання бойового завдання із захисту України у Донецькій області. Про це повідомили у Камінь-Каширській громаді.

Чоловік був жителем села Добре.

«Немає слів втіхи, які би змогли загоїти зранені серця рідних. Камінь-Каширська міська рада висловлює співчуття родині. Вічна і світла пам'ять Герою, який віддав за нас найцінніше – життя. Ворогам не буде прощення», - повідомили у громаді.

Деталі зустрічі скорботного кортежу на рідній Батьківщині повідомлять згодом.



Городищенська громада Луцького району втратила ще одного земляка на війні з російськими окупантами. В одному зі шпиталів Харкова обірвалося життя мешканця села Угринів 30-річного Павла Косячнікова.

Герой помер 27 травня. Про це повідомили у Городищенській громаді.

Стрілець-снайпер 3 механізованого відділення 1 механізованого взводу 5 механізованої роти 3 механізованого батальйону солдат Павло Косячніков призваний 26 лютого 2022 року Луцьким РТЦК та СП Волинської області, вірний військовій присязі, загинув 27 травня 2023 року під час штурму, виконуючи бойове завдання щодо захисту незалежності України, в районі н.п. Мале Веселе Харківської області. Смерть настала у шпиталі міста Харків.

У Городищенській ТГ оголошено триденну жалобу. Про церемонію прощання із Павлом Косячніковим буде повідомлено додатково.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні