--> У розвідці розповіли про нову масовану атаку росії у найближчий час | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У розвідці розповіли про нову масовану атаку росії у найближчий час

0
У розвідці розповіли про нову масовану атаку росії у найближчий час
Росія не полишає намірів завдати нового масованого удару по Україні. Втім, поки ворог розвідує цілі та готує свої ракети до застосування, пише РБК-Україна.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький в ефірі телемарафону.

За його словами, на сьогодні ситуація доволі таки спокійна, спостерігаються планові польоти стратегічної авіації РФ, вони здійснюються в східних регіонах країни.

"Ми спостерігаємо, як тільки буде вихід додаткових сил і засобів Чорноморського флоту з носіями "Калібр", якщо буде зліт стратегічної, дальньої бомбардувальної авіації - то наше завдання своєчасно попередити (ракетну атаку - ред.)", - зазначив Скібіцький.

Зараз же, за даними представника розвідки, ворог вивчає об'єкти, які вже атакував і вивчає нові "цілі".

"По-перше, (ворогом - ред.) здійснюється дорозвідка тих об'єктів, по яких наносилися удари. По-друге - це класичний підхід, вивчаються ті райони, цілі, по яких буде завдано удар. І третє - це підготовка, зосередження ракет, їх підготовка до бойового застосування, що потребує часу", - пояснює Скібіцький.

При цьому він звернув увагу, що у Росії зменшується запаси ракет і ворог використовує старі запаси часів Радянського Союзу, а це потребує підготовки та обслуговування ракет перед їх застосуванням.

"Ми реально бачили, коли РФ застосовувала крилаті ракети Х-22 і доволі таки великий відсоток підривався в повітрі. Я вже не кажу про те, що деякі не досягали цілей. Відповідно, потрібен час і підготовка, щоб застосувати старе озброєння", - підсумував Скібіцький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні