Стало відомо, скільки ще масованих атак може здійснити рф

0
Стало відомо, скільки ще масованих атак може здійснити рф
Російська Федерація 2 січня запустила по Україні стільки гіперзвукових ракет "Кинджал", скільки за весь 2022 рік. Окупанти можуть здійснить ще дві-три такі масовані атаки.

Про це розповів експерт Валерій Романенко в ефірі телемарафону, пише УНІАН.

"Особливих відмінностей з атакою 29 грудня я не побачив. Єдине, що неприємно вразило – це кількість ракет "Кинджал" з літаків МіГ-31. Якось так вважалося, що у росіян менше боєготових літаків такого типу. Сьогодні вони по максимуму підняли в повітря літаки. 10 пусків "Кинджалів" – це стільки скільки за весь 2022 рік було. У минулому році тільки 15, здається, запустили. А тут одноразово така кількість", - розповів експерт.

Він вважає, що росіяни використовували "Кинджали" по максимуму, тому що сподівалися пробити українську оборону. Водночас експерт вказав, що Росії надовго запасів ракет не вистачить.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні