Кому з українців варто бути обережними після 8 листопада

0
Кому з українців варто бути обережними після 8 листопада
На жаль, але не всім знакам Зодіаку місячне затемнення, яке відбудеться 8 листопада, принесе щастя, радість та багатство. На деяких представників зодіакального кола чекає досить складний тиждень після затемнення — аж до 13 листопада на цю трійку варто бути максимально обережними, пише Телеграф.

Астрологи зазначають, що тиждень невдач зірки прогнозують людям, народженим під сузір’ями Овнів, Близнюків та Львів.

Овен
Цей тиждень буде дуже нервовим для Овнів, буквально все навколо їх дратуватиме і нервуватиме. При чому "причини" цього лише збільшуватимуться. Постарайтеся бути стриманішими, адже через ваші нерви у вас можуть виникнути проблеми з колегами на роботі, з підлеглими або з начальством.

Близнюки
А ось для представників цього знака Зодіаку тиждень після 8 листопада позначиться проблемами зі здоров’ям. Поставтеся до цього максимально відповідально, щоб звичайна застуда потім не призвела до ускладнень. Візьміть відгул на роботі і пройдіть обстеження, щоб уникнути і виключити хвороби. Також зірки радять бути максимально обережними, оскільки є ризик отримати травму – від забиття до перелому.

Лев
Представників цього знаку Зодіаку проблеми спіткають на сімейному і любовному фронтах. Висока ймовірність скандалів із родичами, а також конфліктів із коханою людиною. Зірки зазначають, що причини цих скандалів накопичувалися вже давно. Намагайтеся обговорити всі проблемні теми без зайвих емоцій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні