Чого чекати українцям з 25 жовтня по 8 листопада

0
Чого чекати українцям з 25 жовтня по 8 листопада
Осінній коридор затемнень починається 25 жовтня Сонячним затемненням (затемнення Духа) у Скорпіоні і закінчиться 8 листопада Місячним затемненням (затемнення Душі) у Тельці, пише ТСН.

Це вирішальний період, час трансформації, можливість кардинально змінити своє життя – на краще чи гірше. У будь-якому випадку, оскільки у попередні пів року, вже не буде. В осінній коридор затемнень 2022 року актуалізуються теми, які отримають свій розвиток у наступні 6 місяців, розповідає астрологиня Марина Скаді (Марина Соколова).

Коридор затемнень 25 жовтня – 8 листопада відкривається на стаціонарному Сатурні у сильному статусі. Планета карми, норм, що уособлює структуру, виходить із ретроградного руху, що можна розцінити як певну гарантію того, що найближчими місяцями буде досягнуто нормалізації обстановки і хоч якоїсь стабільності в усьому світі.

25 жовтня о 14:00 за київським часом відбудеться молодик, який є Сонячним затемненням у Скорпіоні у другому градусі на Південному Місячному Вузлі (Західний), який змінить ставлення до наявного стану речей, допоможе скинути програми минулого сезону затемнень.

8 листопада о 13:59 – момент повного місяця, цього разу – Місячне затемнення у Тельці у шістнадцятому градусі на Північному Місячному Вузлі (Висхідне) закриє осінній коридор затемнень. Цього дня створюється фундамент, готується ґрунт для того, щоб найближчими днями зробити конструктивні перетворення, оновитися та оздоровитися, впустити у своє життя нове та довгострокове.

8 листопада 2022 року – поворотний день, коли є можливість вийти з кризи, змінити негативну ситуацію шляхом прийняття рішень, що сприяють зміні вектора поточних подій з руйнування на відновлення та подальший розвиток. Настав час подолати себе і спрямувати свій погляд у майбутнє! Приборкайте в собі страхи, химерні бажання, сумніви і залиште в минулому те, що заважає рухатися вперед. Успіх багато в чому залежить від рівня особистої сили та здатності боротися, уміння тримати баланс між матеріальним та духовним життям.

Оскільки в сезони затемнень спотворюється сприйняття навколишньої дійсності, бажано в цей період і день до і після коридору затемнень займатися найпростішими справами нічого нового не починати, не вступати в шлюбний союз та інші партнерські взаємини. Це не найкращий час для переїздів, хірургічних операцій, звільнення і приходу на нову роботу.

Затемнення впливають на всіх людей, більшою чи меншою мірою. Цього разу удар на себе приймуть Тельці та Скорпіони, особливо народжені у першу та другу декаду зодіакального місяця. Є небагато людей, що з'явилися світ у періоди затемнень – це з особливою долею, ними лежить висока соціальна відповідальність. Тому транзитні коридори затемнень впливають на них особливим чином, допомагають визначити нові точки зростання та подальший вектор розвитку подій. Детальнішу інформацію про себе ви можете отримати, звернувшись до астролога за особистою консультацією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні