«Вилізе боком»: яке покарання чекає на росію за оголошення мобілізації

0
«Вилізе боком»: яке покарання чекає на росію за оголошення мобілізації
Країна-агресорка оголосила про часткову мобілізацію та референдуми щодо приєднання окупованих територій України до складу росії, пише 24 канал.

Ризик запровадження ще більших санкції від моменту оголошення про намір приєднати території України до складу росії підвищився. Про це заявив Пол Шелдон, головний геополітичний радник у S&P Global Commodity Insights.

Вплив санкцій проти росії

Варто зазначити, що західні санкції мали суттєвий вплив на поставку товарів з росії, адже продовжують спричиняти значну волатильність цін.

«Мобілізація, ймовірно, призведе до ще більшої єдності Заходу щодо санкцій у нафтовому секторі та підвищить ризики більш жорстких заходів, якщо ціни на сиру впадуть у найближчі місяці», – заявив Пол Шелдон.

Відтак, у 2023 році очікується подальший негативний вплив на російську економіку через запровадження нових санкцій. З 5 грудня набуває чинності обмеження щодо російської сирої нафти морським шляхом, а 5 лютого – обмеження на імпорт нафтопродуктів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні