У Раді з'явився новий нардеп: хто це

1
У Раді з'явився новий нардеп: хто це
У Верховній раді з'явився новий народний депутат від партії "Слуга народу". Ним стала Валентина Короленко.

Про це повідомляє пресслужба Центральної виборчої комісії.

Зазначається, що Короленко зайняла місце свого однопартійця Артема Михайлюка, який відмовився від депутатських повноважень.

Він "зайшов" у Раду 8 серпня після того, як свої повноваження склали новий генпрокурор Андрій Костін та суддя КСУ Ольга Совгиря.

Наступний кандидат у партійному списку "Слуги народу" Дмитро Єрмоленко також відмовився, тому місце парламентаря віддали Валентині Короленко (№145 у виборчому списку партії).

Що відомо про нового нардепа
Варто зазначити, що Короленко є уродженкою Кривого Рогу, звідки президент Володимир Зеленський. Вона має дві вищих освіти за спеціальностями "Правознавство" і "Фінанси та кредит".

Донедавна вона працювала на різних посадах у Криворізькій та Дніпропетровській митницях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Її дві вищі освіти нівелюються тим що вона "зеленого прислуга".Тай чи нам потрібна така кількість дармоїдів під час війни?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні