Зеленський розказав що буде після війни

1
0
Зеленський розказав що буде після війни
Україна і Росія у війні б'ються за різне. Тож і фінал її буде для кожної країни свій: для росіян - провал, а для українців - перемога.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на відеозвернення президента Володимира Зеленського з нагоди Дня хрещення Київської Русі.

"Ми б’ємося за різне, то ж і фінал цієї битви для кожного буде різним. За значенням і навіть за звучанням. По-русски это провал "спецоперации". Українською - перемога у війні. Ось чому вона буде, ось чому буде Українська держава", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, також сьогодні президент вже привітав громадян із Днем української державності, який відзначає наша країна цього року вперше та заявив, Україна ніколи не здасться.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Після війни будуть вибори і "слуги невідомоякогонароду" пролетять як фанера над Парижем!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні