Затримали чоловіка, який зберігає портрети Путіна

0
0
Затримали чоловіка, який зберігає портрети Путіна
У квартирі у чоловіка знайшли символіку окупантів, гроші та портрети Путіна.

Пише Харків.

18 червня до поліції надійшла інформація про те, що 58-річний житель Основ'янського району Харкова відкрито підтримує російську армію. Під час перевірки слідчі виявили у чоловіка вдома російські гроші та символіку. Про це повідомили в поліції Харківської області.

"Під час обшуку в чоловіка були вилучені z-символіка, російська готівка, лист вдячності до військового керівництва рф, портрети путіна та туалетний папір, який чоловік чомусь вважає державними символами", — розповів начальник Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. Вирішують питання про повідомлення харків'янину про підозру та обранні запобіжного заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні