--> Мародерство та геноцид: розвідка розповіла про «подвиги» кадирівців в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мародерство та геноцид: розвідка розповіла про «подвиги» кадирівців в Україні

0
5
Мародерство та геноцид: розвідка розповіла про «подвиги» кадирівців в Україні
До війни в Україні залучили близько 2,5 тисяч "кадирівців", які мали "особливе завдання", адже в бойових діях вони отримували ганебні поразки.

Про це на телеграм-каналі повідомила українська розвідка.

"Так звані "кадирівці" почали заходити на територію України в перші дні широкомасштабного військового вторгнення Росії. Основним їх завданням було залякування та геноцид українців. Перебуваючи у другому ешелоні наступу, вони займалися обшуками квартир, знущаннями над полоненими та мирними жителями", - йдеться у повідомленні.

У розвідці зазначили, що після того, як російські війська почали нести перші масштабні втрати, "кадирівцям" наказали зупиняти підрозділи окупантів, які відступали, і показово розстрілювати тих, хто відмовлявся воювати.

"З ганьбою відкинуті українськими воїнами від Києва і Чернігова, кадирівські найманці перемістилися на Луганський і Маріупольський напрямках, де продовжили грабувати і знімати ролики про свої "подвиги" для TikTok. Показово, що незважаючи на удавану навченість, бойовий дух та оснащення кадирівських тіктокерів, навіть поза зоною активних бойових дій, з 2,5 тисяч найманців близько ста загинули, близько трьохсот отримали поранення і понад шістдесят втекли з України, залишивши зброю та амуніцію”, - зазначили в ГУР.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні