Резніков розповів про історичну зустріч на авіабазі Рамштайн

0
-6
Резніков розповів про історичну зустріч на авіабазі Рамштайн
Олексій Резніков підбив підсумки історичної зустрічі на авіабазі Рамштайн, пише телеграм-канал Волинь24.

26 квітня у Німеччині відбулася зустріч представників оборонних відомств понад 40 країн.

Розглянули 3 блоки питань стосовно короткострокових оперативних рішень щодо допомоги Україні у відсічі російській агресії, а також довгострокового бачення – як посилити нашу оборону з огляду на стратегічні виклики.

Створено Консультативну групу з питань оборони України, яка діятиме на постійній основі, і у рамках якої раз на місяць ми «звірятимемо годинник» з партнерами.

Відбулись тектонічні зрушення на рівні філософії. Перехід на західні калібри і техніку – це стратегічне рішення, яке нарешті прийняте. Зокрема, ми вже отримуємо артилерію калібру 155-мм.

Загалом «перехід» – це ключове слово зустрічі у Рамштайні. Перехід, який розпочався понад 30 років тому і зараз наближається до фінальної фази.

Багато говорили про виробництво озброєнь та військової техніки, місце України у цих процесах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні