Польща та країни Балтії повністю закривають кордони з рф і Білоруссю

1
7
Польща та країни Балтії повністю закривають кордони з рф і Білоруссю
Посол України в Польщі Андрій Дещиця в ефірі єдиного національного телемарафону заявив, що наразі ведуться переговори з польським урядом щодо блокування залізниці.

Про це пише Суспільне.

"Рішення практично вже ухвалене. І Польща, Литва, Латвія, Естонія скоординували свої дії і прийняли рішення, що впродовж 48-72 годин, тобто 2-3 діб, кордони з Білоруссю і Росією будуть повністю закриті. Йшла довгий час дискусія, що таке рішенням має бути прийняте в Брюсселі ЄС. Але вони уникали такого рішення. Тому ініціативу взяла на себе Польща, а Литва, Латвія, Естонія підтримали це рішення", — заявив Дещиця.

Водночас міністр оборони Латвії Артіс Пабрікс заявив в інтерв'ю газеті Diena, що країни всі Балтії повинні закрити кордон з Росією одночасно.

Пабрікс вважає, що спочатку домовитися про закриття кордону мають міністерства внутрішніх справ Латвії, Литви та Естонії, подивитися, що це буде означати на практиці.

"Я не бачу можливості, щоб одна з країн Балтії могла б зробити це поодинці. Але для всіх разом це безумовно питання для розгляду", – зазначив він.

Пабрікс вважає, що в умовах війни слід проводити дві основні політики: по-перше, максимальні санкції проти Росії, а по-друге, "єдиний спосіб реально завершити цей конфлікт – допомогти Україні максимальною військовою підтримкою".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
огородити мордор колючим дротом
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні