Чоловік погрожував матері та правоохоронцям гранатою. ФОТО

0
4
Чоловік погрожував матері та правоохоронцям гранатою. ФОТО
У Милівській територіальній громаді на території приватного будинку нетверезий чоловік залякував матір фізичною розправою, а поліцейським погрожував підірвати гранату.

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

Озброєного чоловіка вдалося знешкодити, у його будинку правоохоронці вилучили кілька зразків зброї та боєприпасів.

У поліції повідомили, що до них звернулася 61-річна жінка і повідомила, що її 42-річний син перебуває у стані алкогольного сп’яніння та погрожує їй фізичною розправою. Тож за вказаною адресою прибула група реагування районного підрозділу поліції. З дозволу заявниці поліцейські увійшли до будинку, де знаходився кривдник. Побачивши правоохоронців, він став погрожувати підірвати предмет, схожий на гранату, яку тримав у руці.

Група правоохоронців вела перемови з озброєним чоловіком, намагалася його заспокоїти й не вчиняти протиправні дії. В цей час бійці КОРДу завдяки спецоперації затримали чоловіка.

Усю зброю у будинку було вилучено та направлено на експертизу.

Зловмисник затриманий за статтею незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні