В Україні подорожчає алкоголь

2
1
В Україні подорожчає алкоголь
Міністерство економіки розробило проект, який затвердить нові мінімальні роздрібні ціни на алкогольну продукцію. Про це інформують на сайті установи.

Через подорожчання сировини та матеріалів, що використовуються в галузі, легальні виробники алкогольних напоїв без актуалізації мінімальних роздрібних цін не можуть підняти вартість свого продукту до економічного обґрунтованого. Адже вони не витримують конкуренції з нелегальними виробниками, які продають алкоголь за мінімальною ціною.

Також у Міністерстві з представниками бізнесу обговорили шляхи удосконалення методики розрахунку мінімальних цін. Було отримано пропозиції щодо аспектів ринку, які потрібно враховувати для підвищення прозорості процедури розрахунку МРЦ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прийдеться гнати самогонку. :)
Відповісти
З даної статті виходить, що ціну піднімають для того, щоб більше продавалось нелегальної продукції. Може б краще подумали як спустити ціну щоб не вигідно було пальонку продавати. Але ж криша нелегального бізнесу сидить в Києві. от вони і переживають за себе
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні