--> Волинянка, яку поховали родичі, через чотирі місяці повернулася додому. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянка, яку поховали родичі, через чотирі місяці повернулася додому. ВІДЕО

0
19
Волинянка, яку поховали родичі, через чотирі місяці повернулася додому. ВІДЕО
На Волині, жінка яку поховали родичі чотири місяці тому, повернулася додому.

Про це пише Сьогодні.

Жінка пішла з дому у невідомому напрямку і зникла. Шукали жінку всім селом. Але потім подзвонили з поліції і сказали, що знайшли тіло невідомої на місцевому звалищі та просили опізнати. Після опізнання, тіло жінки забрали та поховали, адже були впевнені, що це Валентина.

Через чотири місяці до рідних подзвонили з місцевої психіатричної лікарні та сказали, що у них зараз лікується Валентина Рижко. У жінки був психічний розлад і вона не могла розповісти медикам хоча б щось про себе. Пізніше жінка все ж згадала, що у неї є син та невістка.

Зараз Валентина почувається добре та живе з матір'ю. Однак тепер є нова проблема: у Валентини немає жодних документів, оскільки офіційно вона вже мертва.

На могилі Валентини рідні зняли табличку з її ім'ям, проте хто похований у цій могилі – досі невідомо. Поліція провела ексгумацію і взяла біологічні зразки, які порівняють з даними бази зниклих безвісти.

Сім'я вже звернулася до райсуду, щоб відновити документи. Днями запис про смерть Валентини анулювали. І незабаром жінка отримає новий паспорт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні