Як легко отримати кредит: психологічні секрети

1
-1
Як легко отримати кредит: психологічні секрети
Кембриджські вчені з кафедри психології дослідили поведінку людей та виявили, що йти в банк за кредитом краще всього або рано вранці, або відразу після обіду.

Про це повідомляє Phys.org.

Рішення за замовчуванням

Вчені дослідили особливості втоми від прийняття рішень – це стан, який викликає прийняття складних рішень, особливо, якщо він тривалий та частий. У такому стані людина може приймати "рішення за замовчуванням", тобто вибирати той варіант, який не принесе клопотів.

Особливості експерименту

Для проведення експерименту науковці дослідили дані 26,5 тисяч заявок на видачу або реструктуризацію кредитів, які подавались 30 співробітникам великого банку. Вони починали роботу з 8-10 ранку, а закінчували о 18:00 з перервою на обід між 13:00 і 15:00.
Найкращий час для отримання кредиту – ранок до 11 години та післяобідній період до 17 годин. Найменше схвалень менеджери видають після 11 години до обіду та в кінці робочого дня.

Читайте також: Шахраї по телефону оформили на волинянина кредит на 20 тисяч

Цікаво, що проблема не в самих заявках — наприклад, ідентичний запит вранці вони могли спокійно схвалити. Після 11:00 рівень успішних заявок падав. Найменше пощастило тим, хто брав кредит з 13-ї по 14-у годину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як легко отримати кредит та не віддати. Поради банкіра, психолога та юриста.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні