Сепаратисти обстріляли селище на Донбасі

0
5
Сепаратисти обстріляли селище на Донбасі
В результаті ворожого обстрілу було пошкоджено три житлові будинки, лінію електромереж і газопровід.

Пише Кореспондент.

З початку нинішньої доби сепаратисти п'ять разів порушили режим тиші на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС в суботу, 20 лютого.

Зазначено, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ ворог відкрив прицільний вогонь з артилерійських систем 122-го калібру і снайперської зброї по позиціях ЗСУ поблизу населеного пункту Південне.

З мінометів 120-го калібру вівся вогонь поблизу Новгородського. Тут під мінометний обстріл потрапили не тільки українські позиції, але і будинки місцевих жителів. В результаті обстрілу було пошкоджено три житлові будинки, лінія електромереж і газопровід. Постраждалих серед цивільного населення немає.

Також сепаратисти вели прицільний вогонь зі станкових і ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї поблизу населених пунктів Попасна та Катеринівка.

"На обстріли противника українські воїни відкривали у відповідь вогонь", - запевнили в штабі і додали, що бойових втрат серед українських захисників немає.

Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлені представники ОБСЄ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні