Волинські поліцейські зловили водія під наркотиками

0
-5
Волинські поліцейські зловили водія під наркотиками
Під час патрулювання міста, 1 лютого, близько 15:00, за порушення правил дорожнього руху було зупинили транспортний засіб Volkswagen Golf.

Про це повідомляє Володимир-Волинський районний відділ поліції, пише Під Прицілом.

Спілкуючись з водієм, 35-річним жителем міста, поліцейські запідозрили, що він перебуває в стані наркотичного сп’яніння.

Порушнику запропонували пройти обстеження в медичному закладі. Чоловік погодився та зізнався поліціянтам, що вживав так звану таблетку "Лірика", котра за своїм складом містить наркотичну речовину "прегабалін" та відпускається за рецептом лікаря нарколога та нарколога – психіатра. Зауважимо, що йдеться про протиепілептичний засіб.

В медичному закладі після обстеження лікарем підозра підтвердилась. Водій перебував під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції.

На чоловіка склали адміністративний протокол.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні