Україна відновила перелік країн червоної зони

0
3
Україна відновила перелік країн червоної зони
МОЗ України в п'ятницю, 29 січня, оновило список країн "червоної" зони через пандемію коронавірусу. Порівняно з минулим тижнем, список розширили на шість країн.

Так, у "червоному" списку зараз перебувають 74 країни. Список поповнили Сент-Люсія, Домініканська республіка, Кабо-Верде, Перу, Барбадос, Мексика і Парагвай. При цьому Есватіні зі списку виключили.

Також у "червоній" зоні залишаються такі популярні для українців країни, як Польща, Угорщина, Хорватія, Словаччина, Російська Федерація, Німеччина, Італія, Франція, США, Канада і Велика Британія.

Відзначимо, в "червону" зону потрапляють ті країни, де захворюваність на COVID-19 вища, ніж в Україні. Після приїзду з цих країн потрібно піти на самоізоляцію на 14 днів за допомогою програми Вдома або протягом доби зробити ПЛР-тест. При негативному тесті самоізоляція не потрібна. Також самоізоляцію можна скасувати, зробивши ПЛР-тест і отримавши негативний результат за 48 годин до в'їзду в Україну.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні