У Луцьку скаржаться на нелегальні звалища сміття

0
1
У Луцьку скаржаться на нелегальні звалища сміття
Лучани скаржаться, що прилегла територія на вулиці Кравчука 15 та 17, забруднена звалищем сміття, яке утворилося за сміттєвими баками. Відповідну скаргу розмістила Оксана Зайчук на платформі Відкрите місто.

Пише Волинь.

«Ще з літа за сміттєвими баками, які належать ОСББ, на вулиці Кравчука 15 та 17 утворилося сміттєве звалище. Там нагромаджено гілля, яке зрізалося у дворах, а також мешканці зносять туди старі меблі, техніку, або просто кидають побутові відходи», – розповіла Оксана Зайчук.

Жінка стверджує, що ОСББ сміття не вивозить, а двірник прибирає безпосередньо біля сміттєвих баків. З її слів, розкидане довкола сміття розноситься на прилеглі території по вулиці Кравчука 19 б.
«Практично воно лежить під нашими вікнами, оскільки смітники встановлені дуже близько до нашого будинку. Дуже просимо допомогти у вирішенні нашої проблеми», – звернулася Оксана Зайчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні