--> Отримання субсидій погано впливає на людей? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Отримання субсидій погано впливає на людей?

6
-7
Отримання субсидій погано впливає на людей?
Виконувач обов'язків міністра енергетики Юрій Вітренко вважає, що отримання субсидій згубно впливає на людську психіку, бо це змушує людей почувати себе бідними.

Повідомляє Діло.

За словами Вітренка, “ненормальна ситуація, коли більшість людей в країні або значна частина отримують субсидії”.

“Тому психологічно це теж погано для людей, це фактично сигнал їм, що дивіться – ви бідні. А люди не хочуть відчувати себе бідними, вони хочуть відчувати себе краще, розумієте, це пригнічує їх гідність. А у нас Революція Гідності була в 14-му році, розумієте?” – сказав в. о. міністра енергетики.

За даними Міністерства соціальної політики України, станом на січень субсидію отримують 3,1 мільйона домогосподарств. Також приблизно 1,8 мільйона сімей користуються пільгами при оплаті житлово-комунальних послуг.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То платіть людям гідні зарплати, бо дико коли людина працює і мусить вибивати субсидію, а фабриканти на яких ота людина працює виводять мільярди прибутків в офшори!
Відповісти
як казав владімір іллічь, вот я каждоє утро пью чайок с медком - и не жужжу. із зряплатою міністра у 50 тис. точно не відчуваєш себе бідним. я вже мовчу про зряплату кобєлєвих
Відповісти
жалів вовк кобилу - залишив хвіст і гриву
Відповісти
А я б тих всіх "мудреців" у відпустку в село відправив з 1000 грн в вішені на місяць. Хай би пожили і не пі....
Відповісти
Бидло наскакали .
Майданяку на гиляку
Відповісти
Кожного рагуля , раком та до пана.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні