Іран вдруге зажадав від Інтерполу заарештувати Трампа

0
0
Іран вдруге зажадав від Інтерполу заарештувати Трампа
Тегеран звернувся в Інтерпол із запитом заарештувати Трампа і 47 інших американських чиновників.

Іран звернувся до Міжнародної організації кримінальної поліції і вимагає оголосити в розшук за червоним циркуляром та заарештувати президента США Дональда Трампа за підозрою у вбивстві іранського генерала Касема Сулеймані в січні 2020 року, пише Главком.

Про це заявив речник судової системи Ірану Голам Хоссейн Ісмаїлі, якого цитує «Аль-Джазіра»

«Ісламська Республіка Іран дуже серйозно стежить за переслідуванням і покаранням тих, хто замовив і скоїв цей злочин», – сказав Ісмаїлі..

На прес-конференції у вівторок він оголосив, що Іран звернувся в Інтерпол з запитом заарештувати Трампа і 47 інших американських чиновників, які, як встановлено розслідуванням, причетні до вбивства високопоставленого генерала минулого року.

Це другий запит Ірану про видачу міжнародного ордера на арешт Трампа Він був ліквідований під час спецоперації США в січні 2019 року. Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/world/observe/iran-vdruge-zazhadav-vid-interpolu-zaareshtuvati-trampa-728918.html
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні