Новий заклад, який вже чекає гостей на новорічні корпоративи!

4
5
Новий заклад, який  вже чекає гостей на новорічні корпоративи!
Нещодавно заміський комплекс «Альтаміра» викупили нові власники і зайнялись повністю його ребрендингом. Зробили ремонт, побудували дитячий майданчик, оновили меню і, звісно ж, переназвали на «Makis». Незмінними залишились складові комплексу: ресторан, альтанки та готель.

У ресторані новий шеф-кухар, концепція — як вдома. Меню досить різноманітне — від звичних домашніх страв до вишуканих делікатесів: наш український борщ, деруни, голубці, сало, різноманітні стейки м‘яса та риби, шашлики, салати та багато іншого. Окрім стандартних для закладів напоїв, можна ще замовити фреші, узвар та морс. Має багато позицій і алкогольна карта, особливо буде з чого вибрати поціновувачам вина, адже у закладі — власний імпорт з Франції. А ще бармен з Мінська розробив для «Makis» коктейлі за авторською рецептурою.

Альтанки закриті ПВХ-вікнами, то ж посидіти можна і літом, і зимою. А ще скоро відкриються спа з двома басейнами (відкритий і закритий), чан, масаж та баня.

У готелі є 3 види номерів: стандартний двомісний з 1 двоспальним чи 2 окремими ліжками, покращений двомісний та люкс з ліжком розміру queen-size та гідромасажною ванною. У кожному номері є всі необхідні зручності для комфортного проживання.

Для тих, хто ще не обрав місце для корпоративу чи святкування Нового року, — гарна новина! Заміський комплекс «Makis» радо запрошує охочих на святкування.

Заклад подбав про все — смачну кухню та драйвову розважальну програму, у яку входять: ведуча, живий вокал, DJ та Дід Мороз із Снігуркою.



Комплекс «Makis» розташований за адресою: вул. Рівненська, 184



Забронювати дату корпоративу або дізнатись деталі щодо новорічної ночі можна за номерами телефонів:

+380 (98) 184 20 00
+380 (99) 184 10 00








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво..
Відповісти
А де ж ремонт? Як були ті жахливі теракотові стіни так і лишились. А ще шестиповерхові полиці по стінах, щоб було де пилу збиратись( Можна було щось і оновити на сучасний лад, 2021 рік на дворі і аж проситься мінімалізм
Відповісти
Добрий вечір!
Плануємо ремонт вже у новому році!
Першою чергою плануємо запустити цілий спа комплекс,який буде вже зовсім скоро!
Чекаємо на Вас!
Відповісти
Обов'язково завітаю до вас! На сьогоднішній день заклади треба підтримувати.. Ви великі молодці, що ризикнули!! :)
Успіхів!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні