Перевізники не хочуть їздити по «розбитих» дорогах: на Волині селяни створили петицію. ФОТО

1
-7
Перевізники не хочуть їздити по «розбитих» дорогах: на Волині селяни створили петицію. ФОТО
Ділянка дороги між селами Широке та Бужани не ремонтувалась протягом останніх десятиліть, що призвело до майже повного знищення дорожнього покриття.

В останні кілька років ситуація стала критичною, через погане дорожнє покриття перевізники систематично відмовляються обслуговувати єдиний автобусний маршрут, який з'єднує навколишні села з містом Горохів та смт. Мар'янівка. Про це інформує Борачок Володимир Володимирович у створеній ним петиції.

Жителі сіл Бужани, Ржищів, Скригове та Пілгани, а це більше 2000 людей не мають стабільного транспортного сполучення з смт. Мар'янівка, що є адміністративним центром територіальної громади та містом Горохів, де значна частина людей працює та реалізовує на місцевому ринку власну продукцію.



Молодь масово виїжджає. Пенсіонери, які є найбільш соціально незахищеною верствою населення часто не мають можливості поїхати в місто за медикаментами, оскільки не в кожного є власний транспорт.
Аварійний стан дороги ставить під загрозу впровадження будь яких реформ (медична, освітня та інші) і стримує підприємницький потенціал регіону ( люди просто не можуть вивезти свій товар на ринок для реалізації, а заготівельники часто відмовляються їхати.)



Єдиний вихід із ситуації яка склалась бачу у капітальному ремонті даної ділянки дороги, оскільки ямковий ремонт є в даному випадку неефективним та економічно недоцільним.
Для цього прошу виділити кошти для реконструкції даної дороги вже в наступному 2021 році.", - йдеться у петиції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А якже "велике будівництво" від "ЗЕ"?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні