На Київщині впав літак

0
7
На Київщині впав літак
У Броварському районі Київської області біля села Гоголів в неділю, 6 грудня, впав літак. Унаслідок інциденту дві людини отримали травми.

Пише НВ.

Про падіння літака повідомили поліції близько 14:00. На місце події виїхали групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та керівництво Броварського відділу поліції, рятувальники та медики

Встановлено, що внаслідок падіння двоє людей отримали травми — пілот та інструктор. Їх швидка доправила до лікарні для надання медичної допомоги.

Правоохоронці відкрили справу за ч. 2 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від 2 до 7 років. У межах досудового розслідування поліція встановить обставини та причини падіння літака.

Теги: Київ, літак
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні