За порушення карантину цієї ночі затримали більш як 100 людей

0
-9
За порушення карантину цієї ночі затримали більш як 100 людей
Британська поліція затримала 104 людини у центрі Лондона за порушення коронавірусних обмежень.

"Цієї ночі натовп людей вирішив проігнорувати нові правила та поводитися безвідповідально та небезпечно. Більше 100 з цих людей заарештовані, і їм доведеться зіткнутися з наслідками своїх дій", - заявили в лондонській поліції, повідомляє Reuters.

Люди зібралися в центрі Лондона, незважаючи на нові обмеження, які були введені для сповільнення поширення коронавірусу.

"Я продовжую закликати людей по всьому місту дотримуватися правил", - сказала керівниця столичної поліції Джейн Коннорс.

Глава британського уряду Борис Джонсон раніше анонсував повернення в Англії загального локдауну. Нові правила вступили в дію з цього четверга – після того як країна подолала рубіж у 1 мільйон захворювань на коронавірус.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні