--> «Реал Мадрид» – «Шахтар»: важливий матч для українців* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Реал Мадрид» – «Шахтар»: важливий матч для українців*

0
-4
«Реал Мадрид» – «Шахтар»: важливий матч для українців*
Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик висловився на рахунок матчу Ліги чемпіонів «Реал Мадрид» – «Шахтар».

“Не розумію, у якому стані перебуває «Шахтар». В Іспанію не полетіли Матвієнко, Кривцов, Степаненко, Тайсон, Коваленко та Мораес.

Ще одне діло, якби матч відбувся у Києві, а «Гірники» були в оптимальному складі, тоді можна було б говорити про певний супротив, а зовсім інша справа грати в гостях у Мадриді без ключових виконавців. Тим паче після того, як «Реал» програв «Кадісу».

Прогнозую, що команда Зінедіна Зідана виграє з форою (-1,5). Букмекерська контора FavBet високо оцінюється її користувачами.На порталі “Рейтинг Букмекерів” оцінка цієї БК - 5 із 5. Найвище юзери оцінили надійність і бонуси контори FavBet.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні