На Львівщині під час пограбування вбили відомого бізнесмена

1
9
На Львівщині під час пограбування вбили відомого бізнесмена
У Львівській області під час пограбування вбито місцевого бізнесмена. Його дружина отримала тілесні ушкодження.

У селищі Брюховичі Львівської області під час розбійного нападу на будинок вбито чоловіка, його дружина дістала тілесні ушкодження. Про це повідомляє прес-центр Нацполіції у Львівській області.

"Як встановили правоохоронці, 15 жовтня близько 22:00 у двір приватного господарства, де проживало подружжя, увірвалися зловмисники в масках. Вони зв'язали і жорстоко побили господарів, після чого зникли. Чоловік помер на місці події, його дружина дістала тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.



За даними місцевих ЗМІ, загиблий - місцевий бізнесмен Мечислав Жеребецький. Він був власником кількох компаній, зокрема у галузі будівельного бізнесу. Відзначається, що напередодні Мечислав Жеребецький продав нерухомість, і вдома у нього було близько 180 тисяч доларів США. Деяку суму грошей було вкрадено під час пограбування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В що ж славний Аваков? Знайшов? Піймав? А,гітки ло виборів рахує. Це легше. Бандитам волю!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні