Підлітки побили дівчину, яка розклеювала передвиборчі оголошення

0
-7
Підлітки побили дівчину, яка розклеювала передвиборчі оголошення
У Києві на Троєщині в районі вулиці Закревського, 57 стався інцидент. Підлітки побили дівчину, яка розклеювала передвиборчі оголошення. Нападників було троє — два хлопця і дівчина. Про це повідомили на сторінці "З Троєщини з любов'ю" у Facebook.

"Хочу розповісти неприємну історію, що сталася цієї ночі. Приблизно в 1:50-2:10 ночі, у дворі будинку по Закревського 57, на дівчину - розклеювачку передвиборних листівок, напала компанія малоліток (2 хлопця і дівчина) і побили. З дівчиною все більш-менш нормально, АЛЕ!!!! Звідки в нашому районі такі агресивні діти?! Це вже не перший випадок такої агресії з боку малоліток по відношенню до більш старших людей. Треба з цим щось робити", – йдеться у повідомленні.

Дівчині вдалося уникнути тяжких травм, у лікарні вона не знаходиться.

Українці в коментарях говорять, що з людьми взагалі зараз відбувається щось дивне. Агресія на кожному кроці. Люди перестали читати книги, спілкуватися, "позалазили" в гаджети, витворили "власну капсулу", яка асоціальна по своїй суті. Деякі користувачі порадили купити дівчині травматичний пістолет для захисту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні