Росія перекидає військову техніку до Вірменії

5
-4
Росія перекидає військову техніку до Вірменії
Росія перекидає військову техніку до Вірменії через Іран, напередодні було помічено чергову партію вантажних автомобілів.

Про це повідомляє Український мілітарний портал із посиланням на публікації місцевих жителів у соцмережах.

Як зазначається у повідомленні, вантажівки марки «КамАЗ» прибули в один з портів Ірану і вже звідти суходолом були доправлені до кордону з Вірменією.

Їх призначення наразі невідоме, оскільки окрім самих збройних сил Вірменії на території країни також розташована 102-га російська військова база, яка розквартирована у Ґюмрі.

База підпорядкована Групі російських військ у Закавказзі Південного військового округу Російської Федерації. База оснащена зенітно-ракетними комплексами С-300 та винищувачами МіГ-29, що у перспективі мають бути замінені на більш сучасні марки «Су».

Чисельність особового складу бази – близько 5 тис. осіб, окрім громадян Росії на ній також несуть службу і вірмени.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Москальські духовноскрєпні під@р@си вже і туди свого носа пхають...
Відповісти
Сиди на свому хуторi , поскачi i стане легше .
Відповісти
Дурню нерозвинутий ти "Вася". Василем ти був, Василем ти й помреш. Для тупих: Росія пхає, як ти кажеш свого носа тому, що Турція вже давно всунула свого носа щодо нарощування обороноздатності і переваги для Азербайджану. Ось тому РФ пхає свій як ти кажеш ніс, гроші та військову техніку Вірменії, хоча Росія підтримує прекрасні стосунки з Азербайджаном (добрі та братні стосунки Путіна з Алієвим). Але ось така військова доктрина на Кавказі, нічого не поробиш Турція має свій вплив, а Росія має на це свій вплив. Це все називається: гроші, впливовість та перевага. Так створюється зовнішня політика у цьому регіоні. Чому тут в Нагорному Карабасі не чути США, бо Росія і Турція між собою також мають та підтримують дружні + братні відносини.
Відповісти
Іх там нєт...
Відповісти
Заробiтчанин , до ляхiв раком руш.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні