--> Жінка забарикадувалася в аптеці і погрожувала шматком скла собі і людям | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жінка забарикадувалася в аптеці і погрожувала шматком скла собі і людям

0
-5
Жінка забарикадувалася в аптеці і погрожувала шматком скла собі і людям
У Львові на вулиці Сихівській жінка забарикадувалась в одній з аптек і погрожувала уламком скла собі і людям. Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області у Telegram.

"Вчора, близько 12-ї години, патрульні отримали виклик від працівників аптеки на вулиці Сихівській, про невідому, яка проникла в їхній кабінет. Вона забарикадувала вхідні двері столом. Коли патрульні приїхали на місце події, то побачили невідому, яка тримала біля своєї шиї манікюрні ножиці. Жінка з ознаками наркотичного сп'яніння розбила руками вікно і уламками скла погрожувала завдати шкоди собі та всім хто до неї наблизиться. В аптеку вона прийшла зі своїм 33-річним співмешканцем", – йдеться у повідомленні.

Спільними зусиллями, завдяки переговорам та професійним навичкам, патрульним 2 батальйону вдалося затримати громадянку. 43-річну львів'янку шпиталізували до спеціального закладу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні