--> В Луцькраді створили комісію, яка виявлятиме незаконне будівництво | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Луцькраді створили комісію, яка виявлятиме незаконне будівництво

2
-4
В Луцькраді створили комісію, яка виявлятиме незаконне будівництво
В Луцьку створили комісію, яка запобігатиме та виявлятиме незаконне будівництво.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради 24 вересня, – передає ІА Волинські новини.

Так, комісією з питань виявлення та запобігання незаконного будівництва буде здійснюватись:

– з’ясування достовірності даних, наведених у повідомленні про початок виконання підготовчих робіт, повідомленні про початок виконання будівельних робіт, декларації про готовність об’єкта до експлуатації, протягом трьох місяців з дня подання зазначених документів;

– виявлення фактів самочинного будівництва об’єктів;

– розгляд звернень фізичних чи юридичних осіб про порушення суб’єктами містобудування вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності;

– розгляд вимог правоохоронних органів про проведення перевірок про порушення суб’єктами містобудування вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності.

До складу новоствореної комісії увійшли: заступник міського голови, голова комісії Костянтин Петрочук, в.о. начальника відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Тетяна Головій, головний спеціаліст, юрист управління земельних ресурсів Олександр Загоруйко, начальник управління з питань праці Назарій Ігнатчук, заступник начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю Сергій Літвицький, заступник начальника відділу превенції Луцького відділу поліції ГУ НП України у Волинській області, майор поліції (за згодою) Віталій Маковський, головний спеціаліст, юрист управління містобудування та архітектури Валентин Хаймик.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та в нас кожне третє з порушенеями побудоване!
Відповісти
а чому тільки в Луцьку? , в нас в Нововолинську купа добудов без документів , можна як кажуть поповнити бюджет за незаконе будуваня, а ніяких комісій немає і казали що і небуде, казали будуйтеся як собі хочете.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні