Ухвалили нові тарифи на опалення та гарячу воду

3
0
Ухвалили нові тарифи на опалення та гарячу воду
Для ДКП «Луцьктепло» затвердили нові тарифи на теплопостачання та постачання гарячої води. Про це повідомляє Конкурент.

Відповідне рішення ухвалили у четвер, 24 вересня, під час засідання виконавчого комітету Луцькради.

Директор департаменту економічної політики Борис Смаль повідомив, що «Луцьктепло» надаватиме послуги за двоставковим тарифом на тепло та постачання гарячої води.

"У цьому тарифі буде умовно-змінна частина, яка залежить від обсягів спожитого газу та умовно-постійна частина, яка є іншою складової собівартості тепловиробництва", – зазначив він.

З його слів, це дозволить компенсувати собівартість виробленого тепла і знизить в середньому тариф на 26 %.

Разом із цим директор "Луцьктепла" Іван Скорупський сказав, що нова система тарифів допоможе підприємству покращити власний фінансовий стан, оскільки воно має чималі борги. Він додав, що лучани винні за послуги 90,9 мільйона гривень. Ще близько 6 мільйонів заборгували юридичні особи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Значить знову будуть грабить.
Відповісти
Він розповідає про протилежні речі, які несумісні між собою. Спробувати осмислити те що він наговорив , то можна "голову зламати"...
Відповісти
Смаль.Почни читати Закони України і не неси "пургу".Надання послуг виключно на договірних відносинах(Закон).Ваші "хотєлкі"-це маніпуляції і фантазії.Луцьктепло подає теплоносій до будинку,а споживач оплачує те,що він спожив.Все.Тим паче,якщо в нього засіб обліку приватний ,який він обслуговує самостійно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні