--> Волинські волонтери вчергове відправилися на Схід з допомогою захисникам | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські волонтери вчергове відправилися на Схід з допомогою захисникам

0
-13
Волинські волонтери вчергове відправилися на Схід з допомогою захисникам
Вчора, 17 вересня, на Театральній площі Луцька уже вкотре зібралися волонтери та небайдужі волиняни, аби відправити автомобіль з благодійною допомогою для наших військовослужбовців, які захищають Україну від агресора на Сході.

Семе цього дня у поїздку в зону ООС вирушив засновник волинського центру "Серце патріота", депутат Луцької міської ради Сергій Балицький, пише Під Прицілом.

"Їдемо у два підрозділи - 24-ту та 26-ту бригади, у сторону Бахмута Донецької області. Веземо нашим захисникам необхідні речі, які вони просили: елементи будівництва для душів, утеплення бункерів, нагрівачі, "буржуйки", кабелі, плівки, мішки, маскувальні сітки, та необхідні запчастини до автомобілів. Крім того, доставимо захисникам продукти, вживаний, але добротний та у хорошому стані одяг з Німеччини та багато засобів гігієни", – розповідає Сергій Балицький.

За словами волонтера, для наших захисників також принесли багато посилок, і потрібно думати, як їх доставити на дальні позиції фронту, адже їздити по всьому периметру – складно.

"Хлопці до нас часто звертаються з проханнями, і ми завжди намагаємося відшукати, усе, що замовляють, адже вони – там, де йде війна, і їм хочеться отримати частинку домашнього тепла. Робимо усе, аби вони швидше до них швидше дійшли передачі. Ось сьогодні вдалося завантажити весь бус, а якщо щось не поміститься, то доведеться надсилати поштою", – зазначає депутат.

Також для прикордонників волонтери "Серця патріота" привезли з Варшави різноманітне медобладнання, матраци, подушки та ліжка.

Не забувають волиняни і про домашні смаколики для наших захисників, які вони так полюбляють. Зокрема, учасники клубу "Неспокійні серця" принесли пиріжки, булочки, солодощі, домашню тушонку, малину різні консерви.

Також військовим приємно отримувати обереги та дитячі малюнки. Кажуть, що вони розлітаються на передовій, як гарячі пиріжки. І цього разу захисники отримають власноруч виготовлені обереги та листівки.

Перед далекою дорогою уже традиційно зробили спільні світлини з прапором, виконали Гімн України та з побажаннями щасливої дороги волонтери відправилися на Схід, аби доставити нашим захисникам частинку домашнього тепла та підтримки.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні