Сім’ї волинського атовця надали молодіжний кредит на житло

0
-2
Сім’ї волинського атовця надали молодіжний кредит на житло
25 серпня у Вололимир-Волинській міській раді на засіданні комісії по реалізації «Міської комплексної цільової Програми розвитку освіти, молоді та спорту на 2018-2022 роки» шляхом жеребкування сім'ї надано можливість отримати молодіжний кредит на житло.

Про це йдеться на офіційному сайті Володимира-Волинського.

Міською цільовою програмою «Житло для молоді» передбачено надання пільгових довгострокових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла.
На ці потреби передбачено 484 тисячі гривень з міського бюджету, ще 116 тисяч гривень – з Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

На початку засідання обговорювали можливість розділення передбачених на кредитування коштів на дві сім’ї. Однак учасники Програми шляхом голосування прийняли рішення про те, що ця сума надаватиметься одній із сімей, оскільки згідно умов кредитування складно буде знайти квартиру в стислі терміни, маючи кредит у 300 тисяч гривень. Житло має бути збудоване не більше ніж 20 чи реконструйоване не більше ніж 15 років тому.

Шанс на отримання кредиту учасники одержали шляхом жеребкування. У результаті можливість отримати кредитні кошти на придбання житла отримала сім’я учасника АТО із Володимира-Волинського.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні