Волиняни потрапили в збірну команду України з кіокушинкай карате

0
-13
Волиняни потрапили в збірну команду України з кіокушинкай карате
У Чернівецькій області під час навчально-тренувальних зборів з кіокушинкай карате сформували збірну команду України.

До її складу потрапили семеро вихованців волинського тренера Віктора Лавренюка, розповів "Суспільному" тренер.

До збірної команди України з кіокушинкай увійшло 7 каратистів з Волині - Андрій Ткачук, Руслан Овсіюк, Анна Видринська, Олександр Корюкін, Вікторія Лавренюк, Святослав Лавренюк і Данило Гоменюк.

Андрію Ткачуку 20. Тренуватися у Віктора Лавренюка він почав у 5 років. Хлопець уже брав участь в чемпіонаті Світу та Європи серед юніорів у 17 років. Виборов там 3-тє місце. Каже, що не збираюся на цьому зупинятися і вже перейшов у дорослу збірну. Не зважаючи на те, що вибрав технічну спеціальність Андрій Ткачук говорить:

"Кіокушинкай це вже сенс життя. Воно в мені виховує порядність у спілкуванні з людьми".

"Руслан Овсіюк потрапив у збірну України з кіокушинкай карате серед ветеранів. Спортсмен мріє потрапити на Чемпіонат Європи, або Світу. Це як дозволятиме здоров’я і підготовка", - каже каратист.

Віктор Лавренюк розповідає, що його підопічні у складі збірної України будуть брати участь у міжнародних змаганнях. Через пандемію коронавірусу, каже тренер, поки не відомі точні дати проведення цих змагань, але вони точно відбудуться 2020 року.

Уже зареєструвалися каратисти з Румунії та Угорщини. Іспанія та Німеччина - це ті країни, які хочуть проводити у себе європейські кубки та чемпіонати з кіокушинкай, - каже Віктор Лавренюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні