Мода для жінок з пишними формами: як вибрати онлайн наряди Plus size*

0
0
Мода для жінок з пишними формами: як вибрати онлайн наряди Plus size*
Жінки пишних форм рідко користуються можливостями віддаленого шопінгу. Як правило, причина не в нестандартних формах, а в особистій невпевненості покупців. В онлайн-магазині представлений недорогий і якісний одяг українських брендів до 66 розміру включно https://dressa.com.ua/c/zhenskaia-verkhniaia-odezhda/zhenskie-kurtki. Як купити одяг нестандартних розмірів без примірки?



Примірка вдома

Правила інтернет-магазину передбачають право покупця повернути товар продавцю, якщо він не підійшов за фасоном, розміром і кольором. Важливо зберегти цілісність етикеток, упаковки і повернути річ без слідів носіння, плям і пошкоджень. Якщо виявлений виробничий брак, або при пересиланні були переплутані артикули товару, повернення відбувається за рахунок магазину.

Точно визначтеся із розміром

Продавці рекомендують зробити свіжі виміри безпосередньо перед покупкою: ви могли схуднути, набрати вагу або додати пару сантиметрів в стегнах, грудях або обхваті руки. Врахуйте сезонні коливання ваги (влітку худнуть всі) і необхідність додаткового вільного простору, якщо, наприклад, ви будете одягати верхній одяг на товстий светр або піджак.

Міняйте фільтри



В каталозі Dressa представлено більше 5000 моделей.

Тут ви знайдете:

- вишукані комплекти для офісу та урочистих заходів з брюками, блузками і туніками;
- модні комбінезони великих розмірів;
- елегантні кардигани та светри;
- сарафани та літні накидки;
- сукні оверсайз довжини від коліна і нижче.

Ваші параметри враховані модельєрами

Для великих розмірів застосовуються спеціальні лекала. Вони враховують обсяг бюста, животик, пишні стегна, «бразильську попу» і широкі щиколотки. В інтернет-магазині Dressa батальні розміри становлять реальні моделі Plus size - ви оціните тканину, фасон, довжину і посадку по фігурі дистанційно. У кожній моделі описаний склад тканини, довжина по поличці і спинці, тягучість тканини.

Подивіться фото і відео

Зверніть увагу на ілюстрації кожної моделі. Збільшуйте картинку для перегляду якості тканини, швів, фурнітури, деталей обробки. Якщо модель представлена у відеоформаті, у вас є можливість оцінити плаття або комплект в русі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні