В Америці викинули на сміття купу білизни від Victoria's Secret

0
8
В Америці викинули на сміття купу білизни від Victoria's Secret
Жителька американського штату Колорадо знайшла сотні бюстгальтерів бренду Victoria's Secret в сміттєвому баку поруч із закритим раніше магазином.

Про це повідомляє https://www.unn.com.ua/uk/news/1853453-u-ssha-vikinuli-na-smitnik-kupu-bilizni-vid-victorias-secretз посиланням на The Guardian.

"Сотні бюстгальтерів Victoria's Secret були викинуті у бак для сміття поруч з недавно закритою філією магазину нижньої білизни в Колорадо", - пише видання.

Так, викинуті речі виявила жителька Колорадо Мелані Джелінас, яка живе у будівлі над приміщенням, де раніше був магазин Victoria's Secret.

Представник бренду не заперечує, що бюстгальтери викинули.

"Ми шкодуємо про те, що сталося. Оскільки цей магазин закривався, ми списали зразки непридатної продукції з примірочних, включаючи бюстгальтери. Весь інший товар ми перерозподілили між магазинами", - розповіли в компанії.

Жінка, яка знайшла викинуту продукцію, припустила, що бюстгальтери можна було передати до притулку для бездомних або притулку для жінок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні