На ремонт вулиці у Луцьку витратять майже 90 мільйонів

0
1
На ремонт вулиці у Луцьку витратять майже 90 мільйонів
Протягом року в Луцьку капітально відремонтують вулицю Дубнівську.

Відкриті торги для пошуку підрядника 30 липня оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 17 серпня. Аукціон розпочнеться 18 серпня.

Очікувана вартість робіт становить 89,26 мільйона гривень, - пише ІА "Волинські новини".

За ці кошти заплановано здійснити підготовчі роботи (холодне фрезерування покриття, розбирання покриття, демонтаж бруківки), улаштування проїжджої частини з гарячої асфальтобетонної суміші, ремонт оглядових колодязів мереж водопостачання та каналізації з встановленням самонівеляційного люку та адаптаційної плити, облаштування технічних смуг, острівців безпеки, пішохідних і велосипедних доріжок, з’їздів, встановлення пішохідного огородження, нанесення пластикової горизонтальної розмітки, установку пластикового сигналізатора, встановлення дорожніх знаків, ремонт мережі дощоприймальної каналізації, будівництво дощоприймальних колодязів, будівництво трубопроводу, облаштування місця збору побутових відходів тощо.

Капітальний ремонт вулиці мають закінчити до 31 грудня наступного року. Гарантійний термін на виконані роботи становитиме вісім років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні