#МандруйУкраїною: з'явився перший проморолик

1
2
#МандруйУкраїною: з'явився перший проморолик
Державне агентство розвитку туризму України дало старт проєкту "Мандруй Україною", мета якого – популяризувати серед співвітчизників внутрішній туризм. Перший проморолик уже з'явився у мережі, передає УНН.

У ролику олімпійська призерка Anna Rizatdinova та відомий кулінар Євген Клопотенко розповідають про найстаріший у світі та найбільший у Європі степовий заповідник - Асканія Нова.

Як повідомили в агенції розвитку туризму, ця ініціатива народилася в тісній кооперації держави, бізнесу, креативних індустрій та туризму.

"Давайте допоможемо один одному отримати задоволення від подорожі рідною країною. Якщо є місця в Україні, що вас надихають, - поділиться ними!Просто поставте хештег #МандруйУкраїною і геолокацію в будь-якій соцмережі та порекомендуйте, що саме варто побачити, де побувати! Це може бути текст, фото чи відео. Головне - відкрийте Україну, яку ви любите, для всіх!" - повідомили в агентстві.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про ... ?
Шо за бидлота написала ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні