--> Неймовірні краєвиди та захопливі танці: презентували проморолик про Рожище. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Неймовірні краєвиди та захопливі танці: презентували проморолик про Рожище. ВІДЕО

0
13
Неймовірні краєвиди та захопливі танці: презентували проморолик про Рожище. ВІДЕО
У неділю, 16 червня, у Рожищі під час святкування Дня міста на площі Незалежності транслювали ролик про місто та рожищан.

Ідея створити проморолик виникла у працівників Рожищенської міської ради (зйомка та монтаж Юрія Фетисова). У ролику немає текстового супроводу. Натомість є музичний. Динамічна картинка, а в кожному кадрі головні герої рожищани, краєвиди, підприємства, пишуть на сайті міськради.

"І хоча наше Рожище маленьке місто, але воно може вразити кожного. Вразити своєю красою, зеленню, красивими церквами та підприємствами. Погодьтеся, не у кожному райцентрі є деревообробне та машинобудівне підприємства, консервний, сирзавод чи чухральня вовни. Але найбільша краса нашого міста - це люди! Працьовиті, талановиті, щирі", - йдеться у повідомленні.

У 2019 році Рожищу виповнилося 697 років, через три роки Рожищенський край буде відзначати сімсотріччя. Цього року теж маленький ювілей – 30 років, як Рожище стало містом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні