На Волині чоловік отруївся грибами

0
-10
На Волині чоловік отруївся грибами
Впродовж останніх трьох років в області від отруєнь грибами потерпіло 38 осіб, з них 10 дітей. Один випадк отруєння зареєстрований цьогоріч. Отруївся чоловік з Ратнівщини. Також є підозра на отруєння на Ковельщині.

Про це інформує Волинський лабораторний центр.

В 2017 році троє людей померло, серед них 1 дитина. В 2019 році захворіло 2 особи (жителі м.Нововолинська та смт.Ратне) , у 2018 – 7 (мешканці м.Нововолинська, м.Любомль, Камінь- Каширського та Горохівського районів). Найчастіше отруєння пов’язують із вживанням сироїжок, дикорослих печериць, груздів тощо.

В липні місяці поточного року в області зареєстровано одну підозру на отруєння грибами в Ковельському районі та один випадок отруєння в Ратнівському районі.

Потерпілий пов’язує захворювання із вживанням в їжу відварених та підсмажених підберезовиків, сироїжок. Хвороба протікала у важкій формі, після проведеного лікування потерпілий виписаний додому у задовільному стані.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні