Скільки пенсіонерів їздить в тролейбусах Луцька в період карантину

0
3
Скільки пенсіонерів їздить в тролейбусах Луцька в період карантину
Повідомили, який відсоток тих, хто їздить в тролейбусах Луцька, – пенсіонери.

Про це стало відомо в четвер, 11 червня, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Луцькради.

Зазначають, що громадський транспорт міста працює у штатному режимі. Сьогодні на вулиці міста виїхали 175 одиниць транспорту: 32 тролейбуси та 143 маршрутні автобуси.

Як зазначив начальник управління транспорту Володимир Степанов, понад 60 відсотків пасажирів тролейбусів – пільгова категорія.

На сайті Луцькради пишуть, що завтра працівники Держпродспоживслужби розпочнуть перевірку навчальних закладів міста, у яких проводитимуть пробне ЗНО.

Працівники Національної поліції продовжують перевірку дотримання карантинних заходів у місті. Відстежують коло контактних осіб та тих, хто повинен перебувати на самоізоляції.

Інспектори муніципальної варти сьогодні обстежували перукарні, банківські установи, аптеки та інші заклади на предмет дотримання карантинних вимог.

Силами управління ДСНС проводяться дезінфекційні заходи у під’їздах багатоповерхівок, а також агітаційно-роз’яснювальна робота серед населення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні