Волинські дорожники взялися за реконструкцію траси М-07. ФОТО

0
6
Волинські дорожники взялися за реконструкцію траси М-07. ФОТО
Після багаторічної перерви відновлено реконструкцію автомобільної дороги державного значення М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін) на ділянці, яка проходить між населеними пунктами Люблинець і Довгоноси, що на Ковельщині (км 447+638 – км 451+000).

Роботи виконуються на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області підрядним підприємством ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс", повідомляє САД.

Реконструкція цієї ділянки автодороги була розпочата ще в рамках підготовки до проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу 2012.

Тоді її було розширено до чотирьох смуг для руху (по дві у кожному напрямку). По всій протяжності новозбудованого лівого проїзду на той час вдалось укласти нижній та середній шари з асфальтобетону, а по існуючому правому проїзду було влаштовано лише близько 300 м нижнього шару дорожнього одягу. Оскільки автодорога М-07 є найкоротшим шляхом від Києва до кордону з Польщею, до Євро-2012 лівий проїзд було відкрито для руху транспорту у двох напрямках, а правий проїзд з того часу є закритим, адже із 2012 року кошти на завершення реконструкції цього об’єкта не виділялись.

Донедавна мали ще один такий об’єкт-довгобуд на автошляху М-07, зокрема на ділянці, що проходить повз населені пункти Хворостів, Підгородне та Машів (км 478+000 – км 482+100). Та з вересня минулого року там уже повноцінно функціонує обидва проїзди – торік цю ділянку дороги введено в експлуатацію.

Цьогоріч плануємо закінчити реконструкцію і на об'єкті км 447+638 – км 451+000, підрядник вже приступив до роботи. Наразі проводиться вирубка чагарнику в придорожній смузі правого проїзду, земляні роботи для поширення проїзної частини та виконуються інші підготовчі роботи.

Рух транспорту на цій ділянці автодороги М-07 поки так і здійснюється лівим проїздом.

Закликаємо всіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними в місцях проведення дорожніх робіт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні