В Африці коронавірус виявили більш ніж у 600 людей

0
3
В Африці коронавірус виявили більш ніж у 600 людей
34 країни Африки підтвердили випадки COVID-19, кількість хворих в Африці перевищує 600 осіб.

Про це повідомляє УНН з посиланням на регіональне представництво Всесвітньої організації охорони здоров'я в Африці.

"Станом на 19 березня в 34 країнах Африки було підтверджено понад 600 випадків COVID-19 в порівнянні з 147 випадками тиждень тому. Хоча в регіоні останнім часом спостерігалося значне збільшення кількості підтверджених випадків захворювання, кількість таких випадків все ще менше, ніж в інших частинах світу", - повідомляють у ВООЗ.

Так, в організації зазначають, що в Африці наразі проживає наймолодше населення у світі, а для COVID-19 більш уразливі літні люди. Однак попередній аналіз показує, що люди з супутніми захворюваннями піддаються більш високому ризику інфікування.

"По всьому регіону близько 26 мільйонів людей живуть з ВІЛ. Більше ніж 58 мільйонів дітей відстають у рості через недоїдання. Таким чином, цілком можливо, що молоді люди будуть піддаватися більшому ризику в Африці, ніж в інших частинах світу", - резюмують в повідомленні.

Однак в ВООЗ зазначають, що 45 країн Африки тепер можуть тестувати на COVID-19, а на початку спалаху - це можна було зробити тільки в двох країнах.

Також повідомляється, що засоби індивідуального захисту були відправлені в 24 країни, а друга партія готується для країн з підтвердженими випадками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні