У Луцьку в підвалі лікарні знайшли тіло чоловіка: поліція затримала вбивцю

0
2
У Луцьку в підвалі лікарні знайшли тіло чоловіка: поліція затримала вбивцю
У Луцьку за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень поліція затримала жителя Ківерцівського району, який причетний до смерті чоловіка, труп якого сьогодні знайшли в підвалі Волинської обласної лікарні.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Вранці, 12 березня, до поліції надійшло повідомлення про те, що у підвалі однієї з лікарень обласного центру виявили мертвого чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські з’ясували, що постраждалий 54-річний лучанин. Під час поверхневого огляду на тілі чоловіка виявили сліди насильницької смерті.

Співробітники Луцького відділу поліції оперативно встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 20-річний житель Ківерцівського району. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Після оголошення затриманому про підозру у вчиненні інкримінованого злочину буде вирішуватися питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні