Комісія, яка рекомендує ліквідувати луцьку «Освіту», ще не засідала

1
-1
Комісія, яка рекомендує ліквідувати луцьку «Освіту», ще не засідала
Комісія Волинської обласної ради, яка рекомендує ліквідувати луцьку книгарню «Освіта», ще не відбулася.

Про це в коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповіла начальниця відділу пресслужби Волинської обласної ради Оксана Лукашук.

Нагадаємо, голова Волинської обласної ради Ірина Вахович зареєструвала проєкт рішення «Про ліквідацію комунального підприємства «Освіта». Його ухвалення на сесії облради означає фактичне знищення найстарішої книгарні Луцька.

У ньому, зокрема, йдеться: «Припинити юридичну особу комунальне підприємство «Освіта» (код ЄДРПОУ 13360473, юридична адреса: пр. Волі, 8, м. Луцьк, Волинська обл., 43025) шляхом його ліквідації».

Підставою ліквідації зазначені рекомендації постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, яких на сайті Волиньради немає.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Голова Волиньради заявляє, що ліквідацію «Освіти» ініціювало керівництво книгарні

Голова постійної комісії Волинської обласної з питань комунального майна, спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст, області Микола Буліга відмовився озвучити рекомендації, на підставі яких хочуть ліквідувати найстарішу книгарню міста.

Натомість начальниця відділу пресслужби Волиньради Оксана Лукашук сказала:

«Комісія ще не засідала. Через це в проєкті рішення не вказаний номер ні рішення комісії, ні дата тих рекомендацій. Це є проєкт рішення, який внесений апаратом. Через те Вахович виступає як суб’єкт подання. Ірина Вахович може й проти того, щоб ліквідовувати», – сказала вона.

Голова Волиньради Ірина Вахович пояснила, що проєкт рішення пишеться за 20 днів до початку сесії, а після цього має відбутися комісія.

«Такий принцип сформований не тільки в нашій раді, а й всіх інших. Є певні положення та інструкції, по яких ми робимо свою роботу. Відповідно, спочатку подаються проєкти рішення. Зауважу, що це не рішення, а лише проєкт. Якщо у комісії не буде рекомендацій, то цей проєкт рішення забирається», – зазначила Ірина Вахович.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Вона доручила скласти приблизний кошторис на ліквідацію», – директорка луцької «Освіти»

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фірма Сергія Корецького стала покупцем книгарні «Планета». І що ще? Хоче ще приміщення книгарні "Освіта"?
Деталі читайте тут:
https://konkurent.in.ua/publication/38363/firma-sergiya-koretskogo-stala-pokuptsem-knigarni-planeta/
Можливо тому так стараються "СЛУГИ НАРОДУ" і Вахович?
Кому служите Народу?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні